e
25 års erfaring med ledelse og udvikling, 15 år som leder, 8 år som mor - ja, jeg har løst EN DEL knuder

om mig, Marlene de Voss

 

Gennem de sidste 25 år har jeg beskæftiget mig med ledelse, motivation og udvikling af mennesker. Mange års erfaring har givet mig indsigt i menneskets forskellige måder at blive motiveret og udviklet på. De sidste 15 år har jeg været leder i en stor international koncern, og i det arbejde har jeg mærket effekten af at kunne inspirere og udvikle mennesker. I dag er jeg topmotiveret i min egen forretning, dvoss, som hjælper nye ledere til at blive professionelle og mere selvsikre ledere.

 

Mit fokus gennem livet fordeler sig på tre punkter: At skabe professionelle resultater, at have et godt familieliv og ikke mindst en sund worklife-balance. Min navigation efter dette har givet mig en bred erfaring, som jeg ønsker at dele. Dårlige erfaringer er svære at undgå, men jeg tror på, at hvis vi tager imod hjælp, så kan dårligere erfaringer forvandles til brugbar læring. Jeg vil gerne hjælpe mennesker til at blive en bedre udgave af dem selv, og jeg vil gerne hjælpe nye ledere med at få succes i deres nye arbejdsliv.

 

Privat er jeg aktiv inden for løb, svømning og cykling. Jeg træner for at holde mig sund, for at give mig selv nye udfordringer og nå nye mål. Jeg er i min bedste alder – 43 år – og bor sammen med min mand og vores  - tilsammen tre børn.

 

Jeg ser frem til at møde dig, Marlene de Voss

dvoss.dk - forandring til udvikling - Telefon: 2989 9090 - Mail: marlene@dvoss.dk