nogle af dvoss kunder har skrevet en reference. Mange Tak for det.

REFERENCER

 


Sys Mindedahl, Servicedesk Manager, Miracle A/S:

 

"Jeg er ny leder og har i den forbindelse et forløb med Marlene, hvor jeg bliver klædt på til de udfordringer jeg møder i dagligdagen inden for IT branchen. Marlenes baggrund tiltalte mig fordi hun selv har erfaring fra branchen og jeg har ikke et sekund fortrudt. Marlenes tilgang til de workshops vi har og one-on-one sessions er yderst givende og jeg går altid derfra med en følelse af at jeg har rykket mig. Hun har givet mig nogle værktøjer til at håndtere min travle og til tider hårde opgaver og jeg trækker dem altid frem når det bliver for meget for mig, og så er der ro på igen. Jeg er sikker på at det netværk og de værktøjer som Marlene hjælper mig med, vil gavne mig mange år ud i fremtiden."

 

 

Jan Skelbæk, CEO, Miracle A/S:

 

”Jeg kender Marlene fra hendes mangeårige ledererfaring i et tidligere job, og ved hun der var exceptionel god til at motivere, guide og inspirere hendes medarbejdere. Derfor valgte vi at gøre brug af Marlene da medarbejdere hos os var 'på vej til lederjobbet'. Både så medarbejderen fik indblik I hvad der venter i lederrollen - men også bliver klædt bedst muligt på til at håndtere opgaven. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, og samarbejdet er udvidet til et løbende coaching-forløb hvor Marlene fortsat hjælper os”

 

 

Rikke Bernholm:

 

”Jeg har brugt Marlene til sparring og fik igennem hendes konstruktive rådgivning på kort tid ”knækket nødden” og kom godt videre. Jeg vil derfor klart anbefale Marlene og Dvoss!”

 

 

Brian Holch, Field Service Director, InfoCare Service A/S:

 

"InfoCare har fornøjelsen af at samarbejde med Marlene, i forbindelse med udnævnelse af 2 medarbejdere til Team Ledere. Marlene har hjulpet os med individuelle kurser, workshops og netværksgrupper. Marlene har stor fokus på, at gøre vores nye ledere klar til fremtidige opgaver.

I kraft af sin gode og dygtige kommunikation og en unik evne til at videre give værktøjer, formår Marlene at udvikle vores nye ledere fagligt og personligt. Herunder skabe fokus på deres rolle, strukturere deres hverdag, samt – Hvad det vil sige at være leder – og dermed hjælpe vores nye ledere til, at vokse med opgaven. Vi har oplevet stor effekt af vores samarbjede med Marlene og sætter meget pris på, Marlenes store engagement, gå på, personlighed og hendes professionelle tilgang til opgaven. Vi kan derfor varmt anbefale Marlene De Voss som sparringspartner og til at styrke, udvikle, coache nye ledere."

dvoss.dk - forandring til udvikling - Telefon: 2989 9090 - Mail: marlene@dvoss.dk